Передзвоніть мені
Передзвоніть мені
Новини
До списку
Майбутнє інноваційної системи охорони здоров’я
15 July 2021

Безконтактна ідентифікація пацієнта

Безконтактна система ідентифікації пацієнта міняє майбутнє системи охорони здоров’я, вирішує проблему COVID-19 та інші задачі, зв’язані з безпекою пацієнтів. За допомогою безпечного та простого в використанні інструменту, який надійно співставляє пацієнтів з їх власними медичними записами, не потребуючи контакту з пацієнтом.

Рішення Identytech від ексклюзивного представника в Україні, компанії БІОСОЛ УКРАЇНА, – безконтактний метод ідентифікації за технологією сканування судин долоні.

Пристрої Identytech мають підтримку API та SDK для інтеграції в існуючу еко-систему медичних закладів, що дозволяє використанню біометричних сканерів в безконтактній ідентифікації пацієнтів.

Безконтактна ідентифікація в медичних закладах дозволяє зменшити кількість точок дотику в лікарнях, дозволяючи постачальникам медичних послуг виконувати свою роботу з порятунку життя з меншим стресом і загрозою для життя.

Біосол Україна прагне перетворити лікарні та всі медичні установи в більш безпечні, розумні й зручні місця для надання та отримання медичної допомоги.

Управління та захист надійних цифрових посвідчень особи в надскладному середовищі охорони здоров’я.

Цифрова трансформація охорони здоров’я спочатку була спрямована на оптимізацію клінічних робочих процесів в традиційних лікарняних умовах. Але тепер допомога надається в набагато більш широкій екосистемі. Все більше число користувачів з різними ролями потребують доступу до більшої кількості програм. І цей доступ повинен бути безпечним, але ефективним. У цій новій складній екосистемі цифрова ідентифікація є якорем ефективної стратегії безпеки.

Зосередившись на цифровий ідентифікації, організації можуть вирішити свої критично важливі завдання, пов’язані з робочими процесами, безпекою та дотриманням нормативних вимог.

Palm vein secure – це надійний захист та рівень доступу в медичній галузі.

Дії, які допоможуть запобігти медичним помилкам і неправильній ідентифікації пацієнтів. Це – ідентифікація за іноваційною технологією сканування венозної сітки долоні. Безконтактна біометрична ідентифікація пацієнта – більш безпечні, швидкі візити і кращий досвід пацієнтів.

Ваше здоров ‘я в ваших руках.

Безпека в охороні здоров’я починається в першу чергу з правильного лікування пацієнта.

Зареєстровані пацієнти, котрі реєструються на стійці реєстрації – або навіть знаходяться в несвідомому стані у відділенні невідкладної допомоги, – можуть бути точно ідентифіковані за допомогою біометричних даних по венах долоні. Це надзвичайно точний і ненав’язливий підхід, а й без того низький ризик зараження ще більше знижується за допомогою наших інноваційних сканерів безконтактної аутентифікації.

Це створює позитивний досвід для пацієнтів і викликає більшу довіру у лікарів.

Компанія БІОСОЛ УКРАЇНА ексклюзивний представник провідного постачальника продуктів та рішень біометричної ідентифікації Identytech на території України, входить в число багатьох технологічних компаній, які працюють над впровадженням інновацій, що значно підвищують безпеку кожного.

Що таке пристрої Identytech?

Пристрій Identytech – це безконтактний біометричний сканер, який працює по технології сканування венозної сітки долоні. Реєстрація користувача проходить шляхом перетворення п’яти мільйонів точок даних структури вен долоні людини в зашифрований біометричний ідентифікатор. Після реєстрації, коли людина тримає руку над приладом, він зчитує її біометричний ідентифікатор та проходить процес ідентифікації.

Технологія сканування вен долоні – це:

Безпека

Венозний малюнок долоні не можна скопіювати або підробити, або взяти без вашого дозволу.  Це значить, що ваші особисті дані повністю знаходяться в ваших руках.

Точність та надійність

Складні алгоритми обробки по венозній сітці долоні проводять порівняння по більш ніж 5 млн. унікальних ознак, що дає виключно високі показники роботи даної технології.

Безконтактність.

Ідентифікація відбувається без прямого контакту зі сканером, що забезпечує гігієнічність і безпеку використання технології в громадських місцях, медичних закладах, операційних та лабораторіях.

Identytech робить ідентифікацію пацієнта простою та гігієнічною

Підписатися
Отримуйте останні оновлення BIOSOL і новини прямо на Вашу поштову скриньку.
Залишити коментар
* позначені обов'язкові до заповнення поля