Передзвоніть мені
Передзвоніть мені
Новини
До списку
Місяць кібербезпеки
12 October 2021

Україна приєдналася до Європейської традиції проводити щорічний місяць кібербезпеки, задля того, щоб зробити її частиною культури суспільства та забезпечити стійку роботу державних установ, бізнесу, сервісів та систем. В рамках цієї події по всій країні було проведено багато зустрічей, конференцій та самітів.

Кібербезпека – важлива частина захисту, але це лише частина всієї системи захисту нашої держави. Окрім цифрових технологій важливим є захист об’єктів державного значення та збереження інформації з закритих відділів держави. Мабуть, кожен чув такі терміни, як «режимний об’єкт» чи «закрита територія». Саме ці поняття об’єднують в собі державні, військові або стратегічні комплекси, які мають особливе значення в житті суспільства. Для забезпечення безпеки таких об’єктів необхідні спеціальні пропускні системи. Тому в рамках місяця кібербезпеки було організовано круглий стіл в торгово-промисловій палаті.

Основною темою зустрічі був захист периметру та стратегічних об’єктів. Державні та приватні установи ділились своїми останніми розробками щодо систем контролю та управління доступом. Просвітницька діяльність та обмін досвідом теж стали важливою частиною круглого столу. Передові фахівці говорили про майбутнє системи охорони та про комплексний захист периметру стратегічних об’єктів.

Наша компанія провела презентацію й висвітлила використання систем венозної ідентифікації задля забезпечення найвищого рівня безпеки військової та промислової інфраструктури, а також для надання доступу для прийняття критичних рішень. Головною перевагою систем венозної ідентифікації є те, що сканер сканує близько п’яти мільйонів точок кровоносної системи. Це характеристика, яку неможливо «вкрасти» – оскільки, на відміну від відбитка пальця або райдужної оболонки ока, вона прихована від стороннього спостерігача і визначається тільки скануванням в ІЧ-освітленні. А завдяки шифруванню на всіх етапах – система забезпечує найвищий рівень захисту.Актуальність теми підтверджує велика кількість відвідувачів та охочих спробувати систему.

Питання безпеки завжди буде ледь не основним в середині кожної держави й ми раді, що можемо представити технологію на таких важливих заходах та сприяти підвищенню рівня безпеки.

Підписатися
Отримуйте останні оновлення BIOSOL і новини прямо на Вашу поштову скриньку.
Залишити коментар
* позначені обов'язкові до заповнення поля