Передзвоніть мені
Передзвоніть мені
Новини
До списку
Запрошуємо на виставку!
3 September 2021

Шановні клієнти та партнери,

компанія Biosol запрошує вас відвідати виставку “Безпека2021”, яка відбудеться з 14 по 16 вересня у «ВЦ КиївЕкспоПлаза». Це міжнародна подія, на якій буде представлено різні технічні засоби та обладнання для забезпечення безпеки, протипожежного та техногенного захисту.

Ми чекаємо вас на стенді  В321.

На стенді Biosol ви зможете особисто побачити найновіше обладнання і цікаві рішення в сфері біометричної ідентифікації, перевірити його в дії та дізнатись багато цікавої інформації відносно надійності та сфер використання такої новітньої технології, як ідентифікація за малюком вен долоні.

Ви зможете особисто поспілкуватися з нашими технічними спеціалістами, задати свої питання головному інженеру та прийняти участь в розіграші подарунків.

Звертаємо увагу!

 15.09.2021, об 11.00 годині, в рамках програми виставки компанія Biosol проведе презентацію на тему:

“Ідентифікація за венозним малюнком долоні — один з найнадійніших методів біометрії сьогодні.”

Спікер розповість про стан ринку біометрії в Україні та за кордоном, ключові тренди його розвитку на найближчий час. В епіцентрі уваги — ідентифікація за венозним малюнком руки, яку аналітики називають новою зіркою цього сегменту ринку. Особливості та переваги безконтактної технології ідентифікації за венозним малюнком долоні, можливі сфери застосування та приклади вже реалізованих проєктів.

Виставка відбудеться у «ВЦ КиївЕкспоПлаза»., що за адресою: Київська обл., Макарівський р-н, с. Березівка, вул. Амстердамська, 1

Для участі необхідно зареєструватись – https://my.euroindex.ua/?pid=55

До зустрічі!

Підписатися
Отримуйте останні оновлення BIOSOL і новини прямо на Вашу поштову скриньку.
Залишити коментар
* позначені обов'язкові до заповнення поля